ComputerCity i Danmark lukker

Vi vil fortsat hjælpe vores kunder og har derfor lavet ComputerCity’s tryghedsløfte.

ComputerCity’s tryghedsløfte

Den 11. maj 2017 lukker vi ned for ComputerCity og vores virksomhed i Danmark. Det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig tryg, så vi vil derfor give dig følgende løfte vedrørende:

  • Reklamationer
  • Produktforsikringer
  • ComputerCity kortet & Bonuspoint
  • Gavekort & Tilgodebevis
  • SOS – Hjælp her og nu
Har du handlet i ComputerCity?

Der er fortsat to års reklamationsret på alle varer. Såfremt en eventuel fejl ikke kan afhjælpes af supporten skal der oprettes en reklamationssag og produktet skal indleveres til service. Klik ind på vores servicepartner og registrér dit ærinde. Kontakt Kundeservice på telefon 70 15 80 00, hvis du har nogle spørgsmål.

Har du tegnet en produktforsikring hos Solid og ønsker at benytte den?

Klik ind på vores servicepartner og registrér dit ærinde. Glem ikke at vælge Reparationstype: Forsikringssag.

Hvad gør jeg, hvis jeg har et ComputerCity-kort?

Resurs Bank vil fortsat varetage ComputerCity kortet. Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte dem www.resursbank.dk

ComputerCity Gavekort

Såfremt du har spørgsmål til dit ComputerCity gavekort, kan du fra den 1. juli 2017 henvende dig til GoGift kundeservice på telefon 38 23 70 20.

Har du et SOS-abonnement?

Du kan fortsat føle dig tryg. Såfremt du har købt en aftale med 12 mdr. Telefonsupport eller en 6,12,24 eller 36 mdr. PC og tablet support, så er hjælpen aldrig længere væk end et enkelt telefonopkald. Når du kontakter supporten, bliver du mødt af en kompetent og tålmodig medarbejder, som vil gøre sit yderste for at få løst dit problem. Supporten kan kontaktes på telefon: 70 22 33 82 eller pr. mail support@admire.dk Hverdage mellem 08:00 – 20:00 og i weekenden mellem 10:00 – 18:00 (helligdage undtaget).

Jeg kan godt lide ComputerCity’s service. Hvordan skal jeg nu få hjælp?

Vi vil gøre vores yderste for at guide dig! Du er velkommen til at kontakte os via e-mail: computercity@computercity.dk for eventuelle spørgsmål. Vores svensk- og engelsktalande kundeservice står klar til at besvarer dine spørgsmål,på hverdage mellem kl. 9:00 – 16.30.